O Nas

Signalinea d.o.o.

Signalinea Kukuljanovo

SIGNALINEA d.o.o. je podjetje, ki je specializirano za izvajanje horizontalne in vertikalne prometne signalizacije, dobavo in montažo jeklene varnostne ograje, zaščitnih cestnih sistemov ter ostale prometne opreme. Podjetje je ustanovljeno leta 2003, ki danes šteje 50 redno zaposlenih delavcev.

S sistematičnim razvojem novih tehnologij, vlaganjem v delovne stroje ter opremo in s povečanjem kakovosti storitev, dosegamo osnovne cilje podjetja, ki prispevajo k večji varnosti cestnega prometa. Na strokoven ter odgovoren način spodbujamo inovativnost, rešitve in ukrepe, ki pozitivno vplivajo na izboljšanje varnosti cestne infrastrukture z nenehno rastjo zadovoljstva naših naročnikov ter končnih uporabnikov.

Vsa dela izvajamo skladno z visoko tehnološkimi standardi in normami, ki jih dokazujejo certifikati ISO 9001 in ISO 14001. Vgrajeni materiali ter dostavljeno blago imajo certifikate, izjave o lastnostih ter ostale dokaze o kakovosti, ki izpolnjujejo zahteve in norme za opravljanje zaključnih del v gradbeništvu.

Podatki o poslovnem subjektu

Dolgi naziv:
SIGNALINEA, podružnica v Sloveniji d.o.o.

Kratki naziv:
SIGNALINEA d.o.o.

Naslov:
Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana

Davčna številka:
SI56364482

Matična številka:
7196075000

Predsednik uprave/direktor:
Marko Dovgan

TRR:
IBAN SI56 3400 0101 7963 857
(Sparkasse d.d.)

REFERENCE

Vse reference